Готелі Новоабразково

Обирайте серед 1 доступного готелю в Новоабразково від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Помешкання поблизу Новоабразково
Hotel Korona Магнітогорськ
Готель
8.0
Чудово15 відгуків
Карта
Новоабразково в 48.0 км від готелюЦентр міста в 48.0 км від готелю
Цей готель пропонує 91 приємних номерів, а також косметичні процедури і масаж, зручно розташувавшись поблизу Pervy Parovoz Monument.
Ціна від2 236 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Новоабразково?

Найкращі бюджетні готелі в Новоабразково

Якщо ви хочете розміститись у бюджетному готелі в Новоабразково, можете обрати Inn Chalet Polyana або Бунгало Club. Бюджетні мандрівники, які шукають дешеві готелі в центрі Новоабразково, заощадять гроші, зупинившись у Бунгало Club, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. Якщо ви любитель пригод, розгляньте можливість забронювати Бунгало Club біля Гірськолижний курорт «Абзаково».

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви хочете бути в центрі всіх подій, вибирайте Aktiv Hotel Gorky або апартаменти Apartamenty Dachhaus Novoabzakovo у самому серці Новоабразково. Такі готелі, як Aktiv Hotel Gorky та Бунгало Club, розмістять вас у центрі подій Новоабразково.

Щоб побачити численні пам'ятки Новоабразково, зупиніться в Aktiv Hotel Gorky, який розташований приблизно за 10 хвилин ходьби від Non Stop та за 10 хвилин ходьби від центру міста. Apartamenty Dachhaus Novoabzakovo знаходиться у Новоабразково, за 750 метрів від Non Stop.

Розкішні та дизайнерські готелі в Новоабразково

Aktiv Hotel Gorky – це розкішне помешкання в Новоабразково за 25 хвилин ходьби від View point.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Apartamenty Dachhaus Novoabzakovo – це зручні апартаменти в самому центрі Новоабразково, які є чудовим вибором для тих, хто віддає перевагу домашній атмосфері та зручності центрального розташування. Apartamenty Dachhaus Novoabzakovo – це готель типу "ліжко та сніданок", розташований за 0.5 км від центру міста, який пропонує безкоштовну приватну парковку, сауну і боулінг. Якщо ви шукаєте зручний бізнес-готель у Новоабразково, розгляньте Бунгало Club, який має безкоштовну приватну парковку і сауну. Aktiv Hotel Gorky має одні з найкращих оцінок серед курортних готелів Новоабразково та пропонує безкоштовну приватну парковку, сауну і їзду на велосипеді.

щеСховати