Готелі Воркути

Обирайте серед 1 доступного готелю в Воркуті від 50+ постачальників

Дата заїзду
вт, 23 лип
-
Дата виїзду
ср, 24 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
вт, 23 лип
-
Дата виїзду
ср, 24 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
вт, 23 лип
-
Дата виїзду
ср, 24 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Vorkuta HotelГотель
7.8
Дуже добре13 відгуків
Карта
Центр міста в 600 м від готелю
Готель розташований за декілька кроків від Republican Exhibition Hall і налічує 120 номерів з видом на місто.
Ціна від2 941 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Воркуті?

Найкращі бюджетні готелі в Воркуті

Якщо вам потрібен недорогий готель у Vorkuta, Hotel Gornyak має дешеві номери від 523 UAH за ніч. Якщо ви подорожуєте з невеликим бюджетом, розгляньте питання про проживання в бюджетному Hotel Gornyak, що знаходиться за 10 хвилин ходьби від центру міста. Hotel Gornyak – це бюджетний варіант, який знаходиться за 25 хвилин пішки від Abandoned Village Rudnik.

Аеропорти та станції метро Воркути

Затишні апартаменти Apartment TwoPillows Lomonosova 3А знаходяться на короткій відстані від аеропорту "Воркута" та пропонують піші прогулянки і ігровий майданчик.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Мандрівникам, які відвідують Vorkuta, варто розглянути можливість зупинитися в центрі міста, наприклад у Vorkuta або апартаментах Apartment Twopillows On Lenina 56. Apartment Twopillows On Lenina 56 і Apartment Twopillows On Mira 4 – це хороші апартаменти, які знаходяться за 10 хвилин ходьби від центру міста.

Vorkuta розміщений за 10 хвилин ходьби від Воркутинський державний драматичний театр та пропонує пральню, хімчистку і цілодобову охорону. 3-зірковий Sever Hotel знаходиться за 15 хвилин пішки від Vorkuta Museum of Local Lore і надає безкоштовну парковку, трансфер з аеропорту і пральню.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Родини можуть розглянути, як варіант, бронювання апартаментів Apartment Twopillows On Mayakovskogo 3, що розміщені недалеко від Vorkuta Museum of Local Lore та які пропонують безкоштовну приватну парковку і цілодобовий ресепшн. Готелі типу "ліжко і сніданок" в Vorkuta включають Apartment Twopillows On Parkovaya 40A і Apartment Twopillows On Mira 4. Hotel Gornyak – це добре обладнаний бізнес-готель, який пропонує цілодобовий ресепшн, пральню і цілодобову охорону для тих, хто подорожує у справах до Vorkuta.

щеСховати