Готелі Йошкар-Оли

Обирайте серед 3 доступних готелів та помешкань в Йошкар-Олі від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-3 з 3
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Virginia Hotel Йошкар-ОлаГотель
8.0
Чудово33 відгуки
Карта
Центр міста в 700 м від готелю
Номери для некурців, а також турецька баня і масаж доступні для гостей, які зупиняються в цьому комфортабельному готелі, що має відмінне розташування неподалік від Blagoveshhenskaya Tower.
Ціна від1 053 UAH /нічОбрати
Evrika Hotel Йошкар-ОлаГотель
8.2
Чудово24 відгуки
Карта
Центр міста в 1.0 км від готелю
У цьому готелі з видом на гори та архітектурою в європейському стилі є критий басейн.
Ціна від2 147 UAH /нічОбрати
Amaks City HotelГотель
7.4
Дуже добре33 відгуки
Карта
Центр міста в 1.7 км від готелю
Цей готель розташований за 20 хвилин ходьби від Blagoveshhenskaya Tower поблизу Марійський державний театр опери та балету ім. Е. Сапаєва і пропонує відвідати ресторан для некурців.
Ціна від1 539 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Йошкар-Олі?

Найкращі бюджетні готелі в Йошкар-Олі

З-поміж 3-зіркових готелів у Йошкар-Олі, які пропонують приємні ціни, зверніть увагу на Hotel First Train, який коштує від 728 грн. Хостел Hostel Yoshkin Kot є бюджетним житлом, яке знаходиться за 15 хвилин ходьби від Марійський державний театр опери та балету ім. Е. Сапаєва.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви шукаєте трохи приватності, апартаменти Apartment Na Pervomaiskoy є хорошим варіантом у центрі Йошкар-Оли, які пропонують безкоштовну приватну парковку і піші прогулянки. Неподалік від центру міста, поруч із Національний музей ім. Т. Є. Євсєєва, розташувались апартаменти Apartments Lux On Voskresenskiy Prospekt 13 А.

Виберіть готель поруч із I. Klyuchnikov-Palantai's House Museum, наприклад, Virginia Hotel, який знаходиться за 10 хвилин ходьби від центру міста.

Розкішні та дизайнерські готелі в Йошкар-Олі

Revizor, розташований за 1050 метрів від центру міста, є розкішним вибором біля ресторану Bulldog Pub. Стильний бутик-готель Hotel-Boutique Stone розташовується за 5 хвилин ходьби від центру міста та за 10 хвилин ходьби від Пам'ятник Володимиру Леніну. Серед мережевих готелів є 3-зірковий Amaks City Hotel з шикарними зручностями, як-от сауна, критий басейн і нічний клуб.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Guest House Gostevoy Dom – це доступні апартаменти з безкоштовною приватною парковкою і сауною, розміщені в самому серці Йошкар-Оли. Розгляньте можливість зупинитися в Apartment On Prokhorova або Apartment On Antsiferova, якщо ви хочете відпочити в готелі типу "ліжко та сніданок". Сім'ї, які подорожують до Йошкар-Оли, можуть розміститися неподалік від Музей історії ГУЛАГу, забронювавши номери в Motel Zebra, де є безкоштовна приватна парковка, сауна і настільний теніс. Sanatorii " Ujny " має одні з найкращих оцінок серед курортних готелів Йошкар-Оли та пропонує безкоштовну приватну парковку, тенісний корт і терасу для засмаги.

щеСховати