Готелі Бегунє-на-Горенськем

Обирайте серед 5 доступних готелів та помешкань в Бегунє-на-Горенськем від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-5 з 5
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
8.0
Чудово66 відгуків
Карта
Центр міста в 3.0 км від готелю
Цей готель розташований за 20 хвилин ходьби від центру Бегунє-на-Горенськем і пропонує терасу для засмаги і ігровий майданчик.
Ціна від4 403 UAH /нічОбрати
7.4
Дуже добре17 відгуків
Карта
Центр міста в 2.4 км від готелю
Ціна від6 029 UAH /нічОбрати
Карта
Центр міста в 3.0 км від готелю
Ціна від3 570 UAH /нічОбрати
Guesthouse AvsenikГостьовий будинок
8.6
Чудово27 відгуків
Карта
Центр міста в 300 м від готелю
Додаткові плюси готелю включають піші прогулянки, прогулянки на конях і мінігольф в закладі та його розташовання неподалік від Cebelarski muzej Radovljica та Avsenik.
Ціна від5 156 UAH /нічОбрати
Rooms Mocilnik Бегунє-на-ГоренськемГостьовий будинок
7.8
Дуже добре8 відгуків
Карта
Центр міста в 400 м від готелю
Цей готель розташований лише за 0.6 км від Muzej Avsenik та пропонує гостям зайнятися катанням на лижах і їздою на велосипеді.
Ціна від5 751 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Бегунє-на-Горенськем?

Найкращі бюджетні готелі в Бегунє-на-Горенськем

Бюджетні туристи можуть обрати з-поміж недорогих готелів Бегунє-на-Горенськем, таких як Guesthouse Avsenik або Apartments - Glamping Encijan. Бюджетні мандрівники, які шукають дешеві готелі в центрі Бегунє-на-Горенськем, заощадять гроші, зупинившись у Guesthouse Avsenik, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. Якщо ви хочете платити менше, зверніть увагу на Guesthouse Avsenik, розташований за декілька кроків від Museum of hostages.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви хочете зупинитись у центрі Бегунє-на-Горенськем, подумайте про бронювання номера в Guesthouse Avsenik з безкоштовною парковкою, прибиранням номерів і пішими прогулянками. Такі готелі, як Guesthouse Avsenik та Apartments - Glamping Encijan, розмістять вас у центрі подій Бегунє-на-Горенськем.

Якщо ви хочете ознайомитися з містом, оберіть готель біля Museum of hostages, такий як Apartments - Glamping Encijan. Apartments - Glamping Encijan та Guesthouse Avsenik розташовуються неподалік від Museum of hostages, за 500 метрів від центру Бегунє-на-Горенськем.

Розкішні та дизайнерські готелі в Бегунє-на-Горенськем

Якщо ви шукаєте готель класу люкс, зручно розташований у Бегунє-на-Горенськем, найперше звернуть увагу на Lambergh Chateau & Hotel.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Apartments Ladka – це доступні апартаменти з тенісним кортом, терасою для засмаги і веслуванням на каное, розміщені в самому серці Бегунє-на-Горенськем. Бегунє-на-Горенськем налічує 14 готелів типу "ліжко та сніданок", зокрема Sirovnik Apartment або Apartma Peter1A, щоб ви могли відчути домашній комфорт та атмосферу. Для тих, хто подорожує у бізнес-справах або з корпоративною поїздкою до Бегунє-на-Горенськем, Guesthouse Avsenik пропонує безкоштовну парковку, прибирання номерів і піші прогулянки. Lambergh Chateau & Hotel має одні з найкращих оцінок серед курортних готелів Бегунє-на-Горенськем та пропонує спортзал і басейн.

щеСховати