Готелі Casarabonela

Обирайте серед 2 доступних готелів та помешкань в Casarabonela від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-2 з 2
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Hotel Cortijo San Antonio Caminito De ReyГотель
8.2
Чудово64 відгуки
Готель розташований за 6 км від центру міста та пропонує для гостей з дітьми дитячі ліжечка, дитячі стільчики і дитяче меню.
Ціна від3 639 UAH /нічОбрати
AmandolasГостьовий будинок
8.2
Чудово30 відгуків
Карта
Центр міста в 1.2 км від готелюCentro Guadalinfo в 1000 м від готелю
Цей готель розташований за 15 хвилин ходьби від центру Casarabonela і пропонує спільний лаунж і сад.
Ціна від2 413 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Casarabonela?

Найкращі бюджетні готелі в Casarabonela

Мандрівники з обмеженим бюджетом можуть забронювати один з 3 дешевих готелів у Casarabonela, як-от бюджетний Hotel Cortijo San Antonio - Caminito Del Rey. Насолодіться відпочинком у недорогому Hotel Cortijo San Antonio - Caminito Del Rey в центрі Casarabonela, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом. Апартаменти Exclusivo Loft En El Corazon De Casarabonela! розташовуються неподалік від Sierra Prieta.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви плануєте сімейний відпочинок у Casarabonela, подумайте про проживання в затишних апартаментах, таких як Country Sun Apartments або Casa La Vista, які розміщені прямо в центрі міста. Country Sun Apartments і Casa La Vista – це хороші апартаменти, які знаходяться за 5 хвилин ходьби від центру міста.

Якщо ви хочете прогулятися в Casarabonela, вибирайте El Caseron De Bonela, який знаходиться в безпосередній близькості від Botanical Garden of Cacti and Succulent Plants 'Mora i Bravard' of Casarabonela.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви з родиною їдете в Casarabonela, оберіть просторі апартаменти поруч із Botanical Garden of Cacti and Succulent Plants 'Mora i Bravard' of Casarabonela, наприклад Casa La Vista, де є тераса для засмаги, аквапарк і веслування на каное. Мандрівники, які шукають готелі типу "ліжко та сніданок", оцінять спокійний і тихий Piso Central, розташований за 5 хвилин ходьби від центру міста. Є близько 3 хороших варіантів проживання для бізнес-мандрівників у Casarabonela, наприклад, Hotel Cortijo San Antonio - Caminito Del Rey або Amandolas. Hotel Cortijo San Antonio - Caminito Del Rey – це популярний курортний готель, який також пропонує безкоштовну приватну парковку, цілодобовий ресепшн і послуги консьєржа, щоб ви з усією родиною могли відпочити після дня, проведеного за прогулянками в Casarabonela.

щеСховати