Готелі Ла-Мати

Обирайте серед 1 доступного готелю в Ла-Маті від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Hostal AlbaГостьовий будинок
8.2
Чудово155 відгуків
Карта
Центр міста в 200 м від готелю
Апартаменти з видом на місто налічують 2 спальні з балконом і розташовані поблизу Mercadillo de La Mata.
Ціна від3 332 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Ла-Маті?

Найкращі бюджетні готелі в Ла-Маті

Апартаменти 32 Villa Luz - Alicante Real Estate ідеально підходять для людей, які хочуть зекономити у подорожі та дослідити Ла-Мату. Апартаменти 52 Luxury Pool - Ac/Wifi – це доступний варіант за 5 хвилин ходьби від центру міста. Апартаменти 32 Villa Luz - Alicante Real Estate пропонують бюджетне проживання в Ла-Маті, за 10 хвилин їзди від Monumento Homenaje a los Musicos Torrevejenses.

Аеропорти та станції метро Ла-Мати

Якщо вам потрбіно на ранковий рейс і ви бажаєте зручно дістатися до аеропорту "Мурсія (MJV-Сан-Хав'єр)", розгляньте Hotel Albohera або Hotel Los Narejos.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви плануєте сімейний відпочинок у Ла-Маті, подумайте про проживання в затишних апартаментах, таких як 027 La Mata View Natural Park або 28 Sea Penthouse, які розміщені прямо в центрі міста. 027 La Mata View Natural Park і 28 Sea Penthouse – це хороші апартаменти, які знаходяться за 10 хвилин ходьби від центру міста.

Якщо ви бажаєте побачити найкращу сторону Ла-Мати, забронюйте готель біля Parque Natural de Las Salinas de Torrevieja y La Mata, як-от Espanhouse Jacqueline, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. Щоб розміститись ближче до Parque Natural de Las Salinas de Torrevieja y La Mata, обирайте 3-зірковий Espanhouse Jacqueline з цінами від 2636 грн за ніч, який розташований за 5 хвилин ходьби від центру міста.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви плануєте поїздку до Ла-Мати, подумайте про перебування в центрі міста в апартаментах 027 La Mata View Natural Park або 28 Sea Penthouse. Готель типу "ліжко та сніданок" Apartment Av. Suecos розташувався за 5 хвилин ходьби від центру міста та біля Dique de Levante Breakwater.

щеСховати