Готелі Tejina

Обирайте серед 2 доступних готелів та помешкань в Tejina від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-2 з 2
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Готель Mi Rincon En La Pedrera TejinaГостьовий будинок
8.2
Чудово29 відгуків
Карта
Центр міста в 800 м від готелю
Апартаменти розташовані поблизу Iglesia Nuestra Senora del Socorro і складаються з 1 спалень, 1 ванних кімнат і мінікухні та можуть розмістити до 2 гостей.
Ціна від1 712 UAH /нічОбрати
El Rincon Del Huroncillo TejinaГотель
Ціна від3 344 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Tejina?

Найкращі бюджетні готелі в Tejina

Mi Rincon En La Pedrera у Tejina – відмінний вибір для бюджетних мандрівників. Mi Rincon En La Pedrera, розташований за 900 метрів до центру Tejina, пропонує недороге проживання. Розгляньте можливість зупинитися в готелі поблизу Church and Convent Saint Agustin, зокрема в недорогому Mi Rincon En La Pedrera, де ціни починаються від 1550 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Обдумайте можливість зупинитися в Mi Rincon En La Pedrera або апартаментах La Casa Rosada, які знаходяться в центрі міста серед усіх подій. Mi Rincon En La Pedrera – це ще один гарний готель у центрі Tejina, поблизу Iglesia de San Bartolome.

Обирайте готель поруч із Iglesia de San Bartolome, наприклад, Mi Rincon En La Pedrera, розташований за 15 хвилин ходьби. Ви також можете зупинитись у Mi Rincon En La Pedrera, який знаходиться приблизно за 1100 метрів від Iglesia de San Bartolome.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Апартаменти La Casa Rosada знаходяться в центрі Tejina і пропонують безкоштовну парковку, настільні ігри і прасування. Мандрівники, які хочуть комфортно розміститись у готелі типу "ліжко та сніданок" в Tejina, будуть задоволені, забронювавши Apartmento Tabares або Finca El Picacho Apartments In The Countryside 2 Km From The Beach. Якщо ви хочете відпочити в готелі з бізнес-послугами та обладнанням, обирайте Mi Rincon En La Pedrera, який пропонує проживання від 1550 UAH і знаходиться за 10 хвилин ходьби від центру міста.

щеСховати