Готелі Laem Set Beach

Обирайте серед 1 доступного готелю в Laem Set Beach від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Ban Kao Tropical Boutique ResidenceГотель
7.8
Дуже добре33 відгуки
Карта
Центр міста в 3.5 км від готелю
Готель, що має затишне розташування в курортному районі Laem Set Beach, доповнено рестораном у саду та приватним басейном.
Ціна від3 767 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Laem Set Beach?

Найкращі бюджетні готелі в Laem Set Beach

Якщо ви мандруєте з незначним бюджетом, обирайте Ban Kao Tropical Boutique Residence & Spa, який пропонує номери від 2578 грн. Насолодіться відпочинком у недорогому Ban Kao Tropical Boutique Residence & Spa в центрі Laem Set Beach, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом. Хостел Ananas Samui Hostel пропонує недороге житло і знаходиться неподалік від Lamai Viewpoint.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви хочете відвідати основні туристичні пам'ятки Laem Set Beach, то зупиніться у 3-зірковому Satva Samui у самому серці міста. Satva Samui – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 15 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям спа-центр, терасу для засмаги і басейн з морською водою.

Satva Samui розміщений за 10 хвилин ходьби від Сад метеликів Самуї та пропонує спа-центр, терасу для засмаги і басейн з морською водою. Розгляньте можливість забронювати номер у Satva Samui, який можна знайти за два кроки від Samui Aquarium and Tiger Zoo.

Розкішні та дизайнерські готелі в Laem Set Beach

Ознайомтесь з унікальними рисами Laem Set Beach і забронюйте бутик-готель Ban Kao Tropical Boutique Residence & Spa біля Зміїна ферма Самуї.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Shasa Residences 2 Bedrooms With Seaview – це доступні апартаменти з безкоштовною парковкою, тенісним кортом і відкритим басейном, розміщені в самому серці Laem Set Beach. Shasa Residences 2 Bedrooms With Seaview – це готель типу "ліжко та сніданок", розташований за 0.5 км від центру міста, який пропонує безкоштовну парковку, тенісний корт і відкритий басейн. Якщо ви приїжджаєте по роботі до Laem Set Beach, вам можуть сподобатись кілька готелів, таких як Ban Kao Tropical Boutique Residence & Spa та Satva Samui. Ban Kao Tropical Boutique Residence & Spa – це затишний курортний готель у Laem Set Beach для мандрівників, які шукають такі зручності, як тенісний корт, спа-центр і джакузі.

щеСховати