Готелі Altinkum (Antalya)

Обирайте серед 1 доступного готелю в Altinkum (Antalya) від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Карта
Центр міста в 400 м від готелю
Ціна від2 340 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Altinkum (Antalya)?

Найкращі бюджетні готелі в Altinkum (Antalya)

Якщо вам потрібен недорогий готель у Altinkum (Antalya), Tema Martili Apart має дешеві номери від 1134 UAH за ніч. Tema Martili Apart — це чудовий бюджетний готель за 500 метрів від центру Altinkum (Antalya). Tema Martili Apart – це бюджетне помешкання, розташоване за декілька кроків від Lara Caddesi, в якому ціни починаються від 1134 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Tema Martili Apart, розташований у самому центрі міста, пропонує безкоштовну парковку, відкритий басейн і цілодобовий ресепшн. Tema Martili Apart – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 5 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям безкоштовну парковку, відкритий басейн і цілодобовий ресепшн.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Апартаменти Aloha Airport Guest Home розташувались у Altinkum (Antalya), недалеко від Пляжний парк Лара. Aloha Airport Guest Home – це готель типу "ліжко та сніданок", розташований за 0.9 км від центру міста, який пропонує безкоштовну парковку, трансфер з аеропорту і прогулянки на конях. Якщо ви приїхали до Altinkum (Antalya) у бізнес-справах, то Tema Martili Apart з цінами на номер від 1134 UAH є відмінним вибором. Tema Martili Apart – це популярний курортний готель, який також пропонує безкоштовну парковку, відкритий басейн і цілодобовий ресепшн, щоб ви з усією родиною могли відпочити після дня, проведеного за прогулянками в Altinkum (Antalya).

щеСховати