Готелі Кінлок-Раннока

Обирайте серед 3 доступних готелів та помешкань в Кінлок-Ранноку від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-3 з 3
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
8.0
Чудово116 відгуків
Карта
Центр міста в 1.4 км від готелю
Гості готелю можуть відпочити біля басейну з підігрівом або спробувати себе в піших прогулянках, настільному тенісі і сквоші.
Ціна від9 832 UAH /нічОбрати
8.2
Чудово167 відгуків
Карта
Центр міста в 700 м від готелю
Готель розташований у будівлі в вікторіанському стилі і пропонує розташування у відокремленому місці в Кінлок-Ранноку, а також шикарні номери, ароматерапію і масаж.
Ціна від9 713 UAH /нічОбрати
Macdonald Loch Rannoch Hotel & ResortГотель
8.4
Чудово217 відгуків
Карта
Центр міста в 1.3 км від готелю
Цей відмінний готель, розміщений в самому серці Кінлок-Раннока, пропонує 47 номерів з власними ванними кімнатами, а також запрошує поплавати в басейні, що облаштований шезлонгами, парасольками і сауною.
Ціна від4 617 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Кінлок-Ранноку?

Найкращі бюджетні готелі в Кінлок-Ранноку

Якщо ви плануєте подорожувати з обмеженим бюджетом, розгляньте 3-зірковий Macdonald Loch Rannoch Hotel & Resort, який також пропонує цілодобовий ресепшн, оздоровчий клуб і джакузі. Насолодіться відпочинком у недорогому Macdonald Loch Rannoch Hotel & Resort в центрі Кінлок-Раннока, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Dunalastair, розташований у самому центрі міста, пропонує трансфер, пральню і хімчистку. Dunalastair – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 10 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям трансфер, пральню і хімчистку.

Виберіть готель поруч із The Shed Gallery, наприклад, Dunalastair, який знаходиться за 10 хвилин ходьби від центру міста. Апартаменти The Rannoch Nest, знаходяться за 5 хвилин ходьби від The Shed Gallery та пропонують безкоштовну парковку, місце для пікніка і дитячі ліжечка.

Розкішні та дизайнерські готелі в Кінлок-Ранноку

Ті, хто прагнуть відпочивати розкішно, можуть розглянути 5-зірковий Dunalastair з трансфером, пральнею і хімчисткою. Macdonald Loch Rannoch Hotel & Resort – це 3-зірковий мережевий готель, в якому можна спробувати себе в веслуванні, скелелазінні і плаванні на каяках.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Апартаменти The Rannoch Nest, пропонують безкоштовну парковку, місце для пікніка і дитячі ліжечка, а також розташування приблизно за 350 метрів від The Shed Gallery. Мандрівники, які шукають готелі типу "ліжко та сніданок", оцінять спокійний і тихий The Rannoch Nest, розташований за 10 хвилин ходьби від центру міста. Якщо ви плануєте відвідати Кінлок-Раннок з родиною, виберіть готель, зручний для всієї сім'ї, наприклад, Macdonald Loch Rannoch Hotel & Resort, який може похвалитися цілодобовим ресепшеном, оздоровчим клубом і джакузі. Macdonald Loch Rannoch Hotel & Resort – це затишний курортний готель у Кінлок-Ранноку для мандрівників, які шукають такі зручності, як цілодобовий ресепшн, оздоровчий клуб і джакузі.

щеСховати