Готелі Порт-Ейнона

Обирайте серед 1 доступного готелю в Порт-Ейноні від 50+ постачальників

Дата заїзду
чт, 18 лип
-
Дата виїзду
пт, 19 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
чт, 18 лип
-
Дата виїзду
пт, 19 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
чт, 18 лип
-
Дата виїзду
пт, 19 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Culver House HotelАпарт-готель
8.0
Чудово62 відгуки
Готель пропонує номери з видом на море і зручне розташування недалеко від Gower Peninsula.
Ціна від9 769 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Порт-Ейноні?

Найкращі бюджетні готелі в Порт-Ейноні

Якщо ви шукаєте помешкання для відпустки за невеликі гроші, зверніть увагу на апартаменти Sea View - 1 Bed Suite - Ocean Breeze - Port Eynon, які пропонують проживання за 9060 UAH за ніч. Апартаменти Sea View - 1 Bed Suite - Ocean Breeze - Port Eynon розташовуються неподалік від Fall Bay.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви хочете перебувати в центрі міста під час поїздки до Порт-Ейнона, то зупиніться в Culver House Hotel, який знаходиться всього за 5 хвилин ходьби від центру міста. Culver House Hotel – це ще один гарний готель у центрі Порт-Ейнона, поблизу Пляж Порт-Ейнон.

Щоб побачити численні пам'ятки Порт-Ейнона, зупиніться в Culver House Hotel, який розташований приблизно за 15 хвилин ходьби від Gower Peninsula та за 5 хвилин ходьби від центру міста. Щоб ознайомитись з однією з пам'яток Порт-Ейнона, виберіть готель біля Пляж Порт-Ейнон, наприклад Culver House Hotel.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви плануєте приїхати до Порт-Ейнона з сім'єю, обирайте затишні апартаменти в центрі міста, наприклад Sea View - 1 Bed Suite - Ocean Breeze - Port Eynon. Sea View - 1 Bed Suite - Ocean Breeze - Port Eynon – це чарівний готель типу "ліжко та сніданок", який знаходиться всього за 10 хвилин ходьби від центру Порт-Ейнона. Culver House Hotel – це затишний курортний готель у Порт-Ейноні для мандрівників, які шукають такі зручності, як безкоштовна парковка і прасування.

щеСховати