Готелі Крижанівки

Обирайте серед 1 доступного готелю в Крижанівці від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
8.2
Чудово3 відгуки
Карта
Центр міста в 500 м від готелю
Готель, що розташовано за 3 км від Iдеал, пропонує гостям сезонний басейн просто неба.
Ціна від593 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Крижанівці?

Найкращі бюджетні готелі в Крижанівці

Якщо ви шукаєте помешкання для відпустки за невеликі гроші, зверніть увагу на апартаменти Uutnaya Apartments In Jk Ostrova, які пропонують проживання за 766 грн за ніч. Розмістившись за кілька хвилин ходьби від Monte Cristo, апартаменти Uutnaya Apartments In Jk Ostrova пропонують бюджетне проживання для гостей Крижанівки, які хотіли б заощадити.

Аеропорти та станції метро Крижанівки

Апартаменти Смарт Квартира обладнані всім необхідним для зручного перебування та розміщені за 15 хвилин пішки від аеропорту "Одеса (ODS-Міжнародний Одеса)".

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви хочете провести найкращу відпустку у Крижанівці, розмістіться у Shato Odessa, який знаходиться у центрі міста та пропонує безкоштовну парковку, терасу для засмаги і сауну. Shato Odessa – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 15 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям безкоштовну парковку, терасу для засмаги і сауну.

Оберіть готель поруч з Church of the Holy Martyr Martyr Cyprian and Justina, як, наприклад, Bulgary House та Комната У Моря, розташовані за 10 хвилин ходьби. Щоб ознайомитися з визначними пам'ятками Крижанівки, оберіть готель поблизу Church of the Holy Martyr Martyr Cyprian and Justina, такий як Bulgary House, що знаходиться за 10 хвилин пішки.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Тим, хто шукають затишні квартири в Крижанівці, варто розглянути апартаменти Sea Pearl Apartments біля Church of the Holy Martyr Martyr Cyprian and Justina. У нас є прекрасні варіанти розміщення в готелі типу "B&B", такі як Agnessa Otdyh з вартістю проживання від 596 грн.

щеСховати