Готелі Маріуполі

Обирайте серед 1 доступного готелю в Маріуполі від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
8.6
Чудово22 відгуки
Карта
Центр міста в 300 м від готелю
Готель розташований поруч з Mariupol City Garden і налічує 60 номерів з видом на басейн.
Ціна від1 819 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Маріуполі?

Найкращі бюджетні готелі в Маріуполі

Якщо ви хочете спланувати бюджетну подорож, зупиніться в хостелі Хостел "Рандеву", де ціни на проживання починаються від 95 грн, або в апартаментах Apartments With A View Of More New з цінами від 473 грн. Насолодіться відпочинком у недорогому Хостел На Николаевской в центрі Маріуполі, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом. Якщо ви хочете зупинитися в декількох хвилинах ходьби від Sultan Suleiman Mosque, забронюйте Hotel Moryak, який пропонує розумні ціни.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви шукаєте трохи приватності, апартаменти 1Комн. Студия Вид На Море є хорошим варіантом у центрі Маріуполі, які пропонують тенісний корт і риболовлю. Неподалік від центру міста, поруч із Художній музей імені Куїнджі, розташувались апартаменти Apartment On Nakhimova Ave 103.

Виберіть готель поруч із Будинок доктора Гампера, наприклад, Reikartz Mariupol, який знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. Ан Софія Мира49 розміщується поруч з Будинок доктора Гампера та лише за 10 хвилин ходьби від центру Маріуполі.

Розкішні та дизайнерські готелі в Маріуполі

Щоб розкішно відпочити в Маріуполі, забронюйте номер у 4-зірковому готелі, наприклад, у European Mariupol, розташованому за кілька хвилин пішки від Mariupol Zoo.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

1 - Comnatnaya Quartira – це недорогі апартаменти для сімейного розміщення від 426 грн за ніч, розташовані поруч із Belosaraiskiy Ornithological Reserve. Apartment On Peace Avenue 84 – це чарівний готель типу "ліжко та сніданок", який розташовується всього за 10 хвилин ходьби від центру міста та пропонує ціни від 473 грн. Забронюйте номер у Irishotels Mariupol, де ви та ваші діти зможете насолодитися терасою для засмаги, сауною і пішими прогулянками. Poseidon Hotel – це затишний курортний готель у Маріуполі для мандрівників, які шукають такі зручності, як безкоштовна автостоянка і патіо.

щеСховати